Hello world – blogin uudet tuulet

Olen kirjoittanut Traveldreaming-blogia vuodesta 2017 Rantapallon alustalla. Kesällä Rantapallo ilmoitti, että aikoo lopettaa blogialustansa ja blogien olisi siirryttävä muualle. Pohdin pitkään jatkanko blogia enää ollenkaan, koska kirjoittaminen on viime vuosina jäänyt ja olen julkaissut lähinnä Instagram-tililläni @christamarianna.

Matkustaminen on kuitenkin edelleen intohimoni ja tänäkin vuonna olen ehtinyt Malediiveille, Tukholmaan, Tallinnaan, Islantiin, Kroatiaan ja kuukauden verran vierähti Italiassa Roomassa, Trevignanossa, Napolissa ja Sorrenton seudulla. Huomenna lähden lasten kanssa Varsovaan, joulukuussa odottaa Wien ja Bratislava ja tuohon väliin mahtuu työmatkat Ruotsiin ja Irlantiin.

Niinpä päädyin lopettamisen sijaan siirtämään matkailulogini tänne oman domainin alle ja ehkä tämä muutos kannustaa nyt jatkossa kirjoittamaan matkoista taas muillekin. Itse etsin blogeista edelleen inspiraatiota ja vinkkejä matkoihin. Toivottavasti tämä blogi voisi samalla tavalla toimia jollekin inspiraationa ja apuna matkan suunnitteluun. Siispä Hello World – täältä tullaan edelleen!


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *