Matkamessujen fiiliksiä ja inspiraatiota

Olin eilen tutustumassa matkamessuihin bloggaajapassilla. Kiitos kovasti Messukeskukselle lipusta!

Saatan käydä piipahtamassa vielä huomenna uudelleen, sillä eilen oli lapset mukana ja heidän kiinnostuksenkohteet oli enimmäkseen Caravan-messujen puolella. Meillä oli oikein mukavaa (ja lapset löysivät sekä unelmiensa matkailuauton että – vaunun), mutta aika loppui kesken.

Vietimme aika paljon aikaa ihanalla ruokaosastolla, jossa houkuttelivat sekä tuoksut että ruokien ulkonäkö. Kuopus oli maailman onnellisin tyttö saatuaan pasta bologneseä. Minäkin maistoin ja todella hyvää kyllä oli. Löytyipä osastolta myös piadinoja, jotka toivat ihanasti mieleen kesän Riminillä vuonna 2001 ja ne lukuisat piadinat, jotka söin tuon kolmen kuukauden aikana. Tuli muuten aikamoinen Italia-ikävä noilla messuilla ihan vain ruoan vuoksi! Messuilla oli monta muutakin ruokakojua ja popup-ravintolaa. Todella houkuttelevalta näyttivät esimerkiksi Filoksen mezet.

 

Yllättävää kyllä, matkamessuilla  matkailun suhteen eniten minua inspiroi kotimaa. Kotiin tullessa ehdotinkin miehelle, että ensi kesälle voitaisi laittaa tilaukseen yhtä hyvät ilman tänne Suomeen kuin viime kesänä ja sitten lähdemme saariston rengastielle, Ahvenanmaalle ja Yyteriin. Tai ainakin johonkin näistä. Yyterissä ja Turun saaristossa olen käynyt viimeksi lapsena, Ahvenanmaalla olimme kahden lapsen kanssa 2010 kesällä.

Vielä huomenna ehtii messuille inspiroitumaan. Vai joko löysit messuilta seuraavan reissukohteen?

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *