Princesse Bora Lodge

Me majoituimme Ile Sainte Marien saarella upeassa Princesse Bora Lodgessa, joka ansaitsee ihan oman postauksen. Hotelli sijaitsee noin 20 minuutin automatkan päässä saaren pääkaupunki Ambodifototrasta etelään, lähellä lentokenttää. Princesse Boran edustalla on kaunis rauhallinen ranta.

Meidän lapset uivat kuitenkin mieluummin uima-altaassa, koska meren vesi oli hyvin matalalla meidän ollessamme hotellissa.

Majoitukseemme kuului puolihoito ja olimme erittäin tyytyväisiä etenkin ravintolan illallisiin. Söimme aina kolmen ruokalajin illallisen alku- ja jälkiruokineen. Ne olivat todella maukkaita ja annokset kauniisti aseteltuja. Päivällä ravintolasta sai pastaa, pizzaa, salaatteja ja sandwitchejä. Emme syöneet kertaakaan lounasta Borassa, koska olimme joka päivä retkellä lounasaikaan. Lapset söivät kuitenkin pizzaa illallisella ja tykkäsivät siitä kovasti. Pizza tehdään kiviuunissa, kuten myös paikan ihanat patongit. Ravintolasta löytyy sekä rommibaari että viinikellari. Hotellin kaikki vihannekset tulevat omasta isosta puutarhasta, joka on hotellia vastapäätä. Sinne järjestetään ilmaisia opastuskierroksia.

Princesse Bora Logdessa on kolmenlaisia bungaloweja: kahden hengen perusbungaloweja, perhebungaloweja neljälle, joissa on parvi sekä executive bungaloweja 2-3 hengelle. Me majoimme jälkimmäisissä. Bungalowit olivat todella tilavia ja niissä oli yksityinen pieni puutarha aivan rannan edustalla.  Terassilla oli ihana istuskella ja ihailla merta. Ei ollut myöskään yhtää hullumpaa herätä merimaisemaan, joka näkyi suurista ikkunoista suoraan sängyn edessä. Lapset kylpivät joka päivä huoneen kivisissä kylpyammeissa.

Hotellin alue on ihanan vehreä ja bungaloweista ravintolaan ja respaan kuljetaan hiekkateitä pitkin. Respassa ja tunnelmallisessa loungessa on käytössä toimiva wi-fi. Se on harvinaista Madagaskarilla. Hotellissa on hienosti käytetty kierrätysmateriaalia sekä bungaloweissa että julkisissa tiloissa. Meille tärkeää oli myös se, että hotellin on paikallisomistuksessa.

Hotellilla on oma sukelluskeskus, jonka kautta järjestyy paitsi sukellusretket myös snorklaus ja erilaiset veneretket. Veneretkien lisäksi hotellin retkivalikoimassa on monenlaisia saarikierroksia, sandbank-retki (vastaava kuin mitä teimme Malediiveilla), kanoottiretki. Hotellilla on oma spa, jossa kohtuuhintaisia hierontoja ja hoitoja. Me olimme hotellin retkillä joka päivä ja kerroin niistä enemmän täällä. Meillä oli joka päivä mukana sama opas Sergio, mikä tuntui todella kivalle. Hän on ollut hotellilla töissä 8-vuotiaasta ja oppinut englantia käytännön työssään. Madagaskarilla englanninkielinen retkiopastus on harvinaista, sillä yleensä opastusta saa vain ranskaksi. Princesse Borassa henkilökunta oli muutenkin englanninkielentaitoista. Palvelu oli erinomaista ja todella ystävällistä koko vierailun ajan. Me ostimme hotellin ravintolapäälliköltä rommia ja vaniljatankoja kotiin vietäväksi.

Lisätietoja hotellista ja sen retkistä löytyy hotellin omilta sivuilta täältä.


Posted

in

,

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Princesse Bora Lodge”

 1. Piyya avatar
  Piyya

  Taidan ainakin mieleltäni olla aikamoinen hienohelma koska nämä kuvat ja tunnelmat vetosivat kyllä matkakuumeeseen ja nosti sitä taas muutaman asteen ylöspäin ?
  Teillä on ollut niin elämyksellinen matka ja ihania matkakertomuksia sinulla ja hups nämä kuvat vetosivat siihen hienohelmaan sisälläni ??

  1. traveldreamer17 avatar

   Tiesin itseni hienohelmaksi jo ennen Madagaskarin reissua, mutta vielä enemmän tajusin siellä kuinka mukavuuden- ja kauneudenhaluinen olenkaan matkojen majoituksissa. Mies totesi edellisessä yhden yön seisahduksen Azura-hotellissa (joka oli uusi hieno golf ja spa resort) että nyt ollaan vihdoin Christan hotellitasolla. Joo, meikäläisen hotellimaku on tainnut vuosi vuodelta hilautua ylöspäin. Selviän kylä vaatimattomammassakin majoituksissa, mutta kyllähän tällaiset tuovat matkaan ihan erilaista nautintoa.

 2. auringonpaistetta avatar
  auringonpaistetta

  Upean näköistä! Myös minut olisi löytänyt joka päivä tuolta kylpyammeesta 😀

  1. traveldreamer17 avatar

   Lapset halusivat vielä aina, että sytytän kynttilät, jotka oli laitettu ammeen laidalle. Tunnelmallista <3. Minä en itse asiassa ollenkaan kokeillut kylpyammetta, kun itselleni se on jotenkin enemmän kylmien talvi-iltojen juttu. Meillä on kotona amme ja talvisin olemme miehen kanssa innokkaita kylpijöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *