Miniloma Tukholmaan ja kesäfiilistelyjä

Onpas siitä yhtäkkiä kauan, kun viimeksi olen kirjoittanut blogiin. Olen kyllä aloittanut montakin juttua, mutta ne ovat jääneet kesken, kun aurinkoinen sää on kutsunut pihalle. Pääsin viime viikolla kuitenkin minilomalle Tukholmaan ystävän kanssa. Olemme viimeksi olleet kahdestaan reissussa yli 20 vuotta sitten! Tämän ihanan ystävän kanssa vietimme kesäisessä Tukholmassa pari päivää ihan vain nauttien auringosta ja hyvästä seurasta.

 

Tukholman ravintolatarjonta ei pettänyt tälläkään kertaa. Erityisesti mieleen jäivät ihana mozzarellasalaatti Tutto Bellon terassilla Tegnerlundenin puiston laidalla sekä illallinen Tabboulissa. Tabboulissa söimme maistelumenuun, jossa oli 16 eri ruokalajeja erilaisista tahnoista jättirapuihin, falafeleihin ja mausteisiin makkaroihin. Myös tunnelma ja sisustus oli kohdallaan. Lasku viineineen oli kuitenkin todella kohtuulliset 50€/hlö.

Vaikka varsinainen matkakuume ei mihinkään katoa, niin näin ihanina kesäisinä päivinä nautin kyllä todella paljon ihan vain omalla pihalla puutarhan laittamisesta tai retkistä lähiluontoon. Suomen alkukesä on erityisen kaunis vihreydessään.

 

 

Seuraavat pari viikkoa kuluvatkin nopeasti erilaisissa harrastusten kevätjuhlissa. Sitten meillä onkin jo edessä Madagaskar.


Posted

in

,

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Miniloma Tukholmaan ja kesäfiilistelyjä”

 1. piyya avatar
  piyya

  Hyvin samanlaisissa ajatuksissa ollut blogin suhteen, minulla vaan työasiat vienyt mennessään. Ihanalle reissulle olitte päässet.
  Tuo maistelumenu kuullosti lähes hyvälle syylle lähteä Tukholmaan 🙂

  1. traveldreamer17 avatar

   Minulla ei tänä keväänä tavallisesta poiketen ole juurikaan työkiireitä, kun olen opintovapaalla ja teen tuntiopetusta. Siksipä tässä on ollut aikaa nauttia ihanasta säästäkin.
   Tabboulin maistelumenu ei ole ollenkaan huono syy Tukholman reissulle. Miehelle jo ehdottelin, että seuraavalla kerralla, kun meillä on lapsivapaa, niin mennäänkin Tukholmaan Helsingin sijaan. Lentäen pääsee niin nopeasti.

 2. auringonpaistetta avatar
  auringonpaistetta

  Tukholma ei kyllä petä koskaan, niin helppo pistäytyä minilomalla:) Ja tämä sää kyllä saa sulkemaan tietokoneen melkein ennen kuin sen ehtii avatakkaan. Vau miten ihana matka teillä pian edessä:)

  1. traveldreamer17 avatar

   Tukholma on kyllä yksi ihan suosikkikaupungeistani. Ja paljon olisi vielä nähtävääkin, vaikka olen useasti käynyt.
   Madagaskaria odotetaan koko perhe innolla. Silti myös samalla aika jännittävää matkustaa lasten kanssa noin alkeelliseen maahan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *