Ateenan katutaidetta

Ateenan talojen seinät olivat monessa kohdin saaneet seinäänsä taidetta. En ole erityisesti graffitien ystävä, mutta jotenkin Ateenassa ne olivat kuitenkin osa kaupungin viehätystä. Graffitteja löytyi ympäri kaupunkia, mutta erityisen paljon Akropolin juurelta Plakan ylimmistä osista.

 

Näiden vähemmän suunniteltujen graffittien lisäksi Ateenassa oli myös useita kauniita muraaleja. Taitaa iso osa niistä olla saman taitelijan, sillä ne noudattivat samaa tyyliä. Näistä tykkäsin kovasti.

 

Muitakin ihan kivoja  kuvia löytyi seinistä.

 

Iskeekö katutaide sinuun?

 

Värikästä vappua!


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Ateenan katutaidetta”

 1. piyya avatar
  piyya

  Minäkään en ole erityisemmin graffitien ystävä, mutta tuo ensimmäisenä oleva sydänkuva edustaa sitä graffittitaidetta josta taas tykkään. Jostain pienestä jutusta seinässä on tehty jotain kuvaavaa. Niitä löytyi paljon myös Lissabonista niiden perinteisten graffiittien vierestä.
  Antaa ne toki eloa betoniviidakkoon 😉

  1. Traveldreamer17 avatar

   Minäkin tykkään tuosta ensimmäisestä graffitista, vaikka se ei ole mikään varsinainen muraali.
   Vaikka seinätaiteellakin on jonkinlaista viehätystä, niin tuli kyllä silti Ateenassa mietittyä, että kuinka kaunis kaupunki olisikaan kunnostettuna ja ilman graffitteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *