Terveiset Roomasta

Täällä ollaan aurinkoisessa Roomassa pojan kanssa kahdestaan. Hänen valintansa oli lähteä juuri Roomaan 10-vuotismatkalle. Saavuttiin eilen iltapäivällä ja paljon on jo ehditty nähdä. Matkaseurani rakastaa kaikkea kaunista ja historiaa. Olemmekin kuvailleet kumpikin kameroillamme ahkerasti. Tässä vähän kuvamaistiaisia Roomasta.

 

 


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Terveiset Roomasta”

 1. Piyya avatar
  Piyya

  Oi ❤️
  Niin tuttua ja niin rakasta maisemaa.
  Ihanaa lomaa sinulle ja kymmenvuotiaille, jolla on selvästi jo hyvä maku ?

  1. traveldreamer17 avatar

   Kiitos! Loma oli mitä ihanin ja seura samoin.

 2. auringonpaistetta avatar
  auringonpaistetta

  Rooma on kyllä upea! Itsekkin olen miettinyt, että olisi niin ihana matkustaa lasten kanssa välillä kahdestaan ja nauttia laatuajasta 🙂

  1. traveldreamer17 avatar

   Suosittelen ehdottomasti lapsen kanssa kahdestaan reissaamista. Olen ollut kaikkien kanssa 6- tai7-vuotismatkalla ja nyt kahden vanhimman kanssa 10-vuotismatkalla. Lisäksi on tehty pienempiä yhden yön pyrähdyksiä Tallinnaan tai Helsinkiin. Olen oppinut lapsista ihan uusia puolia näiden matkojen aikana ja lapsi itse loistaa, kun saa jakamatonta huomiota vähän pidemmän aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *